Wat zit er allemaal in het pakket

Bij ieder thema staat precies uitgeschreven wat je ontvangt. Inclusief kadootje voor de jarige en een klein kadootje voor de logeetjes. 

Voor welke leeftijd zijn deze slaapfeestjes geschikt

Wij adviseren vanaf 6 jaar t/m 12 jaar. Natuurlijk is dit ook super leuk bij opa en oma met nichtjes en neefjes. Het is in overleg ook mogelijk thema's te combineren. Neem even contact met ons op en wij kijken samen wat er mogelijk is.

Afmetingen tipi tentjes, hoeveel tipi's kan ik kwijt in mijn huiskamer, zolder, slaapkamer

De grootste tipi's zijn 120 cm x 120 cm. Het is altijd mogelijk de tentjes iets meer rechtop te zetten. De afmetingen van de luchtbedden zijn: 76cm x191cm. De bedtafeltjes kunnen voor de luchtbedden geplaatst worden, bij ruimte gebrek kunnen de tafeltjes op de luchtbedden worden geplaatst. De tafeltjes kunnen gemakkelijk worden ingeklapt. U kunt de tipi's naast elkaar of tegenover elkaar plaatsen. In een cirkel nemen de tipi's de meeste ruimte in maar als u voldoende plaats heeft is dit natuurlijk een super leuke optie.

Mijn datum staat er niet meer tussen of ik kan niet het aantal gewenste tipi's kiezen

Stuur ons altijd even een berichtje, wij hebben vaak nog extra artikelen op voorraad en kunnen er dan wellicht nog voor zorgen dat je alsnog een feestje bij ons kan boeken op de gewenste datum

Huisdieren, roken en gourmetten

Het is niet toegestaan om huisdieren op onze gehuurde producten toe te laten, dit i.v.m. allergieën. Onze producten dienen op een schone vloer geplaatst te worden. Mocht dit wel gebeuren zullen wij de reinigingskosten bij u in rekening brengen . Ook mag er niet worden gerookt in dezelfde ruimte als waar u de gehuurde artikelen plaatst. Mochten de tentjes/ gehuurde artikelen naar rook ruiken zullen wij de reiniging kosten bij u rekening brengen en gaat die ten koste van uw borg. 

Moet ik al het beddengoed wassen?

Nee je hoeft het beddengoed niet te wassen. Graag het hoeslaken, dekbedoertrek en kussensloop na gebruik afhalen en in de meegeleverde vuilniszak aan ons retourneren. Wij wassen alles, de kussens, dekbedden, luchbedden worden ook door ons gereinigd. 

Hoe lang huur ik de tipi's en alle overige gehuurde artikelen

1 dag, op de dag van het feestje kom je pakket halen en de volgende dag breng je het pakket weer in de middag op afspraak retour. Het is ook mogelijk de tentjes 2 dagen (nachtjes) te huren, de tweede dag kost 50 procent van het gehuurde bedrag. 

Is het ook mogelijk het complete pakket te bezorgen: 

Dit is mogelijk en dient vooraf met ons afgesproken te worden: 

Wij komen dan het pakket brengen en komen het de volgende dag ook weer halen; 

Tot 20  KM € 75
Tot 40 KM  € 120
Tot 60 KM € 150

Overige afstanden in overleg, km vergoeding wordt bepaald op basis van de afstand berekend via Google Maps. De KM vergoeding is incl 21 % BTW

De KM wordt bepaald door de totale afstand, km heen en terug en de dag erna weer heen en terug.

Bezorgen

Het pakket wordt aan de voordeur afgegeven. 

Het is uiteraard ook mogelijk om ons ook de tentjes op en af te breken zodat wij je volledig ontzorgen en je nergens over na hoeft te denken. Neem even contact met ons op en wij maken een volledig slaapfeestje op maat. 

Mochten er parkeerkosten betaald moeten worden zijn deze voor de huurder.

Borg

De borg voor de verhuur van onze producten is 100 euro.

De Borg wordt binnen 3 werkdagen aan je geretourneerd.

Mocht er tijdens de controle schade zijn aan de gehuurde artikelen zal dit worden verrekend met de borg. Mochten er gehuurde artikelen niet zijn schoongemaakt zullen wij de schoonmaakkosten verrekenen met de borg.

Mochten er nog vragen zijn neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dit kan via de email, info@hippetipis.nl