Ik ben Gwen en moeder van 3 prachtige dochters en getrouwd met Ronald. Ik ben dol op feestjes en vooral het organiseren van feestjes, uitjes etc . Het leven is een feestje en je moet zelf de slingers ophangen!

Samen met Ronald runnen wij naast Hippe Tipi's twee super leuke websites, Hippe Girls en Hippe Boys. Hierdoor hebben wij hele leuke en goede contacten met verschillende leveranciers en daardoor de mogelijkheid de leukste accessoires in te kopen. Wij kunnen hierdoor de thema's super leuk aankleden. 

Via Instagram zag ik de Tipi feestjes in Amerika voorbij komen en dacht ik, dit wil ik voor mijn eigen meiden. Uiteindelijk hebben wij tipi's geregeld en hebben wij voor een van onze dochters een fantastisch slaapfeest georganiseerd. Wij hebben het extra aangekleed met een grote balonnenboog en slingers, helium ballonnen en leuke extra accessoires. Na twee jaar je verjaardag in lockdown te moeten vieren was het nu wel echt tijd voor een feestje.

Naast het slapen wil je de meiden en jongens natuurlijk ook vermaken en had ik kisten gevuld met activiteiten. 

Spelletjes pakket (slagroomsnoet, twister, tropische spelletjes
Film  en popcorn pakket
Karaokeset met playlist,
Bingo met kadootjes,
Beauty pakketjes per kind (maskertjes, haarband, voetenbadjes. bruisballetjes, creme etc.
Disco playlist met disco lamp. 

Zo kon ik steeds een krat pakken en had ik in een keer alles bij elkaar. 

En wat hebben ze lekker geslapen in hun gezellige tipi's, wij hebben ze zelfs wakker moeten maken, hahaha

Voor ik het wist stonden de ouders al weer voor de deur, wat was dit feestje voorbij gevlogen en wat een blije gezichten. Wat een mooie herinneringen zijn er gemaakt. 

Na dit feestje dacht ik.......wauw dit is fantastisch. Dit wil ieder kind!

En wat is het fijn als moeder dat je zo'n slaapfeestje kunt uitbreiden en zo luxe kunt maken als je zelf maar wilt. Daarom kun je bij ons deze pakketten huren en onzorgen wij je. Zo kun je als vader en moeder ook genieten en een beetje ontspannen. 

Wij huren in Velserbroek een locatie en daar kun je onze spullen gemakkelijk ophalen en je kunt bij ons gratis parkeren. vanuit onze locatie zit je zo op de snelweg, onderweg met het begin van een fantastisch slaapfeest. 

Heb je vragen, twijfels of heb je gewoon wat tips nodig, neem dan even contact op met mij. Ik help je graag en denk graag met je mee. Komen er jongens en meisjes, dan kunnen wij natuurlijk ook thema's combineren. Mogelijkheden genoeg en allemaal met het doel een FANTASTISCH slaapfeestje te organiseren. 

Zie ik je binnenkort in Velserbroek

Lieve groetjes Gwen 

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Onze meiden testen met liefde alles! Uiteraard slapen wij zo nu en dan ook nog even in de woonkamer. Onder het mom van.......Mam hebben wij dat thema al geprobeerd.

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.